Chatbot koji pomaže u razvoju Vašeg poslovanja
Chatbot koji pomaže u razvoju Vašeg poslovanja
WellnessBot pruža informacije o wellness uslugama i asistira pri bukingu


Razgovarajte s WellnessBotom
Pokrenite Messenger

ŠTO JE CHATBOT?

To je asistent koji s nama komunicira putem tekstualnih poruka, virtualni prijatelj koji se integrira na web stranice, aplikacije ili messengere, te pomaže poduzećima da se približe kupcima. Takav chatbot predstavlja automatizirani sistem komuniciranja sa korisnicima. Evolucija umjetne inteligencije sada je u punom zamahu, a chatbotovi su samo mala kap u ogromnom valu progresa. Danas se broj korisnika aplikacija za razmjenu poruka poput WhatsAppa, Vibera, Skypea konstantno povećava. Samo Facebook Messenger ima više od 1.2 milijardi korisnika mjesečno. Sa širenjem aplikacija za razmjenu poruka, chatbotovi koji imitiraju ljudsku konverzaciju za rješavanje raznih zadataka postaju sve traženiji.

Koristi od upotrebe chatbota:

Korisnička podrška

Chatbot nudi bržu korisničku podršku te kupci potroše manje napora da bi dobili informaciju. Chatbot radi 24/7 komunicirajući s Vašim klijentima na raznim jezicima 365 dana u godini.

Poželjan zaposlenik

Chatbot je najažurniji i najodgovorniji zaposlenik koji ne zahtjeva plaću.

Prikuplja mišljenje korisnika

Chatbot Vam može prikupiti i pružiti komentar korisnika, do kojeg je došao tijekom razgovora. Stoga, možete izvršiti presudne prilagodbe za poboljšanje Vašeg poslovanja temeljene na komentarima Vaših kupaca.

Biti u korak s novim trendovima

Implementiranje chatbota u Vaše poslovanje može Vam omogućiti vodeću poziciju pred Vašim konkurentima koji tek počinju uviđati moć i koristi od upotrebe chatbota.

O CHATBOT PONUDI

Istinski vjerujem u budućnost chatbota, stoga sam odlučila pomoći malim i srednjim poduzećima sa svojim znanjem u izradi inovativnih, inteligentnih i dobro treniranih chatbota koji mogu eliminirati zadatke koji se više puta ponavljaju te se profesionalci mogu koncentrirati na zanimljivije, privlačnije i inspirativnije poslove koji zahtjevaju ljudsku interakciju. Ukratko, moja misija je izraditi chatbotove koji su u mogućnosti ponuditi bržu obradu, brže odgovore i pametnije rezultate. Komunikacija čovjek-stroj već odavna je postala dio našeg svakodnevnog života. Pametni telefoni, laptopi i osobni asistenti su već ovdje, spremni da odgovore na naše komande. Sa AI chatbotovima ovu komunikaciju možemo postaviti na viši nivo i nastaviti pratiti nove trendove.

WellnessBot – Predstavljanje

Na ovoj web stranici upoznati ću Vas sa WellnessBotom koji je kreiran za zdravstvenu i wellness industriju da pomogne oko korisničke podrške, prikupljanja mišljenja korisnika, te da pomogne kupcima kako bi brže došli do informacija i kako bi im olakšao slanje upita za rezervaciju.

WellnessBot je dizajniran da pomogne wellness centrima u pružanju kvalitetnije i bolje korisničke podrške i u povećanju bukinga i zadovoljstva klijenata.

WellnessBot pruža korisnicima jedinstvenu mogućnost kako doći do tražene informacije o wellness centru, uslugama, cijenama na najjednostavniji, najlakši i najbrži mogući način!

Tehnologije koje sam koristila u izradi WellnessBookera: Node.js, Dilaogflow, NLP, Firestore.

Buildings

IZAZOV

Pretpostavljam da postoje uobičajeni problemi s kojima se mnogi wellness centri suočavaju i htjeli bi pronaći rješenje za eliminaciju tih problema. Wellness centri znaju imati vrlo pretrpan raspored što rezultira da im ostaje manje vremena za korisničku podršku tako da nemaju dovoljno vremena koje bi htjeli za razgovor sa svojim klijentima putem društvenih mreža asistirajući i odgovarajući na njihova pitanja o uslugama, cijenama, bukingu. U situacijama kada je wellness centar zatvoren zbog praznika ili postoji manjak osoblja za podršku, tada niste u mogućnosti pružiti kvalitetnu asistenciju. Ponekad želite znati mišljenje kupca o Vašim uslugama kako biste ih unaprijedili, ali još niste odlučili koju tehniku marketinga upotrijebiti. Sve ove spomenute probleme WellnessBot je sposoban rješiti putem moderne, jedinstvene, profesionalne i zanimljive komunikacije s Vašim klijentima. WellnessBot je prisutan na drušvenim mrežama cijelo vrijeme umjesto Vas da pomogne klijentima i odgovori na sva moguća pitanja i da prikupi rezervacije. Također, WellnessBot je tamo da sazna što klijenti misle o Vašim uslugama, dali su zadovoljni ili ne, te prikupljanjem njihovog mišljenja i sugestija možete unaprijediti Vaše usluge da postanu još bolje.

RJEŠENJE

WellnessBot je izrađen da posluži kao najoptimalniji chatbot od početka do kraja, te može biti u potpunosti prilagođen Vašim potrebama. Potrebni podaci o wellness centru, Vašim uslugama, cijenama, uvjetima plaćanja i sl., zajedno sa početnom inicijalnom izradom chatbota i tehničkim aspektima, mogu stvoriti jedinstven bot koji služi Vašim klijentima i wellness osoblju u zdravstvenoj i wellness industriji.

RAZVOJ

Stvaranje WellnessBota krenulo je od razvoja ideje. Wellness centar koji zatraži implementaciju chatbota, treba mi pružiti sve potrebne podatke dok istovremeno radim na kreiranju funkcionalnosti chatbota kako bi služio korisnicima.

Razvojni proces započinje sa izradom prototipa chatbota, te kreiranjem protokola i osobnosti chatbota. Imajući ovo na umu, zajedno sa wellness timom stvaram prijateljsku i gostoljubivu osobu koja se zove „WellnessBot“.

WellnessBot je dobar, brižan i zabavan za razgovor. Izradila sam prirodno razumljiv protokol sa intuitivnim dizajnom koji je jasan i razumljiv za upotrebu svim korisnicima. Uz pomoć Dialogflowa, WellnessBot ima impresivan riječnik sa velikim brojem riječi i fraza koje chatbot koristi za komunikaciju s korisnicima. Imajući tako veliku „banku riječi“, chatbot ima sposobnost da razumije veliki broj zahtjeva korisnika.

U fazi testiranja i treniranja radila sam sa NLP kako bi chatbot bio besprijekoran. Treniranje WellnessBota još uvijek je u tijeku i trenutno radim na tome da učinim chatbota što je moguće inteligentnijim.

Buildings

REZULTATI

Izradila sam rješenje za zdravstvenu i wellness industriju kako bi unaprijedila i poboljšala postojeći proces komuniciranja izmedju klijenata i wellness osoblja. WellnessBot je pojednostavio komunikaciju i učinio informacije dostupnim svim korisnicima u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. WellnessBot ne pomaže samo ljudima koji traže relevantne i ispravne informacije, već je veoma koristan i wellness osoblju. Sada klijenti mogu lako i odmah dobiti odgovore iz pouzdanog izvora, njihovog virtualnog prijatelja koji vodi računa o tome da klijenti brzo dođu do informacije koju traže.

INTEGRACIJA

Chatbot se može integrirati sa sljedećim kanalima za razmjenu poruka:

Facebook
Telegram
Twitter
Skype
Slack
Viber
Twilio
Website
×

KONTAKT

Stupimo u kontakt. Pošaljite mi poruku!
Ako tražite chatbota za Vaše poduzeće ili tražite besplatnu konzultaciju, slobodno me kontaktirajte. Takodjer, zainteresirana sam i za poslovno partnerstvo.

Email: javacoder4you@gmail.com